ONTDEK JE KRACHT!

Elke steen is uniek......net als jij!

Soms heeft een kinderyogales een thema, waarvan je denkt: hoe kun je daar een les over maken? De les over 'UNIEKE STENEN' is zo'n onderwerp. Geen enkele steen is namelijk hetzelfde, elke steen is uniek. De ene steen is glad en effen, de ander ruw en vlekkerig. Sommige stenen zijn mooi rond of gestroomlijnd, andere weer gescheurd, maar vol glinstering. En elke steen is precies goed zoals het is, niet perfect, maar toch mooi. Net als jij: ook niet perfect, maar helemaal goed zoals je bent!         En dat is nou precies een mooi onderwerp voor een kinderyogales. Kijk maar eens hoe dan:

Lees meer »

"Ik ben blij met mij!"

Hoe Kikker ons leert om blij te zijn met ons zelf! Dat we allemaal ergens goed in zijn. Als je kinderen dan zo ziet groeien en glunderen van complimenten van anderen, ben ik heel dankbaar dat ik ze dit mag laten ervaren. Dat zijn kleine bouwsteentjes voor de rest van hun leven.

Lees meer »

Kijkje in de keuken van de Hartjesboom!

Hoe ziet een kinder- of tieneryogales er eigenlijk uit? Wat doen ze daar? Op dit blog vind je antwoorden op deze vragen en nog veel meer. Ik wil u (de ouders) graag informeren en inspireren over de yogalessen die de Hartjesboom biedt.

Lees meer »