Lessen:

De Hartjesboom geeft lessen in kleine groepjes van 3 tot 6 kinderen, zodat iedereen individuele aandacht krijgt en zich op zijn/haar gemak kan voelen in de les. Het is niet prestatiegericht! Iedereen doet wat hij/zij kan.

 

Lestijden 2024:    Tijdens feestdagen en schoolvakanties zijn er géén lessen. 

De kinder- en tieneryogalessen worden het héle jaar door gegeven, waardoor het goed mogelijk is om tussentijds in te stromen. Bij genoeg animo starten ook yogalessen voor jongeren vanaf 15 jaar. We werken met een strippenkaart van 5 of 10 keer Als deze verbruikt is, kies je zelf of je kind weer een nieuwe strippenkaart wil. Je bent altijd welkom een GRATIS PROEFLES te volgen, om te ervaren of yoga iets voor je is! Graag wel vooraf aanmelden, dan ben je zeker van een plekje. Neem vrijblijvend contact op voor de tarieven en voorwaarden.

 

Voor wie:

Voor álle kinderen tussen de 5 en 18 jaar oud, die even een rustmomentje voor zichzelf willen. Om even niks te moeten, te midden van de drukte van alledag. 

Kinderyoga is fijn en goed voor álle kinderen en in het bijzonder voor kinderen die extra behoefte hebben om tot hun gevoel te komen en rust bij zichzelf te creëren. Denk aan hooggevoelige kinderen, rustige maar juist ook drukke kinderen, die de vele prikkels in het dagelijkse leven moeilijk kunnen verwerken. Ook voor kinderen die last hebben van spannings buik- of hoofdpijn, overprikkeling, onrust in hun lijf of hoofd, concentratieproblemen of voor slechte slapers.

Voel je je niet zo thuis in sportclubs, is het te druk en te prestatiegericht, probeer dan yoga eens. Werk aan een soepel en sterk lijf, zonder competitie. Je hoeft niet lenig te zijn, je doet het op je eigen manier. En je bent toch in een groep actief bezig. Iedereen is welkom!

Heb je wel interesse, maar heb je een andere leeftijd of kun je op dit tijdstip niet? Laat het me dan zeker weten, bij voldoende animo kunnen we wellicht een nieuwe groep starten. Ik hoor het graag! Wil je graag met je eigen vrienden/vriendinnen yoga volgen, ook dat is bespreekbaar.

 

Tips:

  • Draag makkelijk zittende kleding, zodat je je vrij kunt bewegen.
  • Een vestje en sokken zijn fijn voor als je afkoelt.
  • Neem gerust een eigen handdoek mee als je het fijn vindt daarop te liggen, is ook hygiënisch.
  • We doen yoga op blote voeten of sokken met antislip, neem die mee als je dat prettig vindt.
  • Zorg er altijd voor dat je minimaal 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, zodat je zelf ontspannen aan de les kan beginnen én zodat de les op tijd kan beginnen!
  • Eet voor de les niet veel, anders krijg je er last van. Maar kom ook niet met een hongergevoel.
  • Ga voor de les thuis naar de wc!!
  • Laat mij voor aanvang van de les weten als je je niet zo lekker voelt of ergens last van hebt.
  • Ben vooral jezelf tijdens de les en geniet van dit uurtje voor jou!