Kijkje in de keuken van de Hartjesboom!

Hoe ziet een kinder- of tieneryogales er eigenlijk uit? Wat doen ze daar? Op dit blog vind je antwoorden op deze vragen en nog veel meer. Ik wil u (de ouders) graag informeren en inspireren over de yogalessen die de Hartjesboom biedt.

Regelmatig krijg ik vragen over kinderyoga, ik merk dat velen hier geen goed beeld bij hebben en daardoor ook niet goed inzien wat het kan betekenen voor kinderen in deze tijd.

Maar ook ben ik zelf soms zo enthousiast of dankbaar na een les of juist ontroerd, door iets wat een kind heeft gezegd of gedaan, dat ik dit graag met jullie wil delen. En ik merk dat ik graag meer achtergrondinformatie wil geven, meer als een kort berichtje op Facebook. Dit blog lijkt me hier de ideale methode voor.

Wat kunt u verwachten: ik denk aan achtergrondinformatie over een yogahouding, uitleg over het symbolische of onderliggende boodschap van een les, leuke oefeningen voor thuis, anekdotes uit de lessen, misschien ook eens een kijkje in mijn persoonlijk yogapad, toelichting over trainingen die ik volg etc. etc. Kortom: een kijkje in de keuken en achter de schermen van Kinderyoga de Hartjesboom

Het zou leuk zijn als u reacties plaatst, zodat het interactief wordt, misschien heeft u wel leuke suggestie, altijd welkom. Doet u mee? Blijf volgen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.