ONTDEK JE KRACHT!

Dit najaar start de training 'Krachtig Sensitief': een afwisselende training voor hooggevoelige kinderen, die hier soms last van ondervinden in het dagelijkse leven. We gunnen ze deze sensitiviteit te leren ervaren als een kracht, in plaats van een last.
De nadruk ligt op herkenning en erkenning met leeftijdsgenoten en er is ruimte voor beweging én creativiteit. Inclusief een werkmap met praktische oefeningen en tools om direct toe te passen op school en thuis. Elke middag is opgesteld rondom een thema dat aansluit bij deze doelgroep en er is ook ruimte voor eigen inbreng naargelang behoefte.


De training is een samenwerking tussen Kinderyoga de Hartjesboom en coaching en Sensi praktijk ‘Jij in je kracht’. Karin Verkooijen heeft jarenlange ervaring als kindercoach én als begeleider op scholen. Samen hebben wij een mooi programma samengesteld en menen kinderen echt praktische handvaten te kunnen geven, zodat ze hun gevoeligheid tot kracht kunnen maken en daarmee hun zelfvertrouwen laten groeien. We willen ze laten ervaren dat ze niet de enige zijn, dat ze niet apart zijn, maar uniek en vooral dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn (inclusief die voelsprieten van ze)!

 

Wat: Afwisselende training met themagerichte bewegings–, ontspannings– en creatieve oefeningen, spelvormen, praktische tools voor thuis in map.
Waarom: Je eigen kracht en talenten ontdekken, (h)erkenning met leeftijdsgenoten, versterking eigenwaarde,                   jezelf leren zijn zoals jij bent!
Waar: Basisschool de Linde in Oirschot
Wanneer: Op woensdagmiddag 15:00 - 16:30u (data: 12, 26 september, 10, 24, 31 oktober, 14, 28 november, 12 december)
Wie: hooggevoelige jongens én meisjes van ± 7-10 jaar (groep 4-6)
Heb je ’n andere leeftijd maar ook interesse? Neem even contact op.
Prijs: €195,- voor 8 bijeenkomsten van 1,5 uur, inclusief werkmap met praktische tools voor thuis én school.

 

Bij vragen of interesse in de cursus of over hooggevoeligheid, neem dan gerust contact op. Aanmelden kan via de email, u ontvangt dan een aanmeldingsformulier van ons.