ONTDEK JE KRACHT!

Yoga én creativiteit brengen je uit je hoofd, naar je hart!

 

Regelmatig is het Crea-tijd! Dan ontmoet ik JOU graag onder de Hartjesboom om samen met leeftijdsgenoten een paar ontspannen, creatieve en gezellige uurtjes door te brengen, zonder competitie. Om even niks te moeten en helemaal jezelf te mogen zijn. Crea-tijd is creativiteit plus! Niet gewoon 'knutselen', maar lichamelijk én creatief bezig zijn rondom 'n thema met leeftijdsgenootjes.

Aan de hand van een spel of verhaal maken we kennis met het thema van die dag. Vervolgens doen we diverse oefeningen / bewegingen (eventueel met muziek). Via een visualisatie kom je nog meer in de sfeer van het thema en kun je aan de slag met een uitgebreide creatieve activiteit. Het resultaat hiervan is niét het doel, het is altijd goed wat je maakt, het gaat om de beleving erom heen. Wat je hebt gemaakt, gaat natuurlijk wel mee naar huis. Alles gebeurt spelenderwijs en sluit aan bij de leeftijd van de groep. Er wordt ook gezorgd voor drinken met iets lekkers.

 

Crea-tijd wordt afwisselend georganiseerd voor kinderen (6-10 jaar), tieners (11-15 jaar) of ouder én kind samen. Een groepje deelnemers bestaat uit 3 tot 6 kinderen, zodat er genoeg tijd en aandacht voor iedereen is.                                        Thema's kunnen zijn: Wensen/dromen, helden, geluk, loslaten, krachtdieren, engelen, alles is mogelijk.
Houd de pagina en/of Facebook in de gaten voor de geplande data.                                                                                     Wil jij zelf met een groepje vrienden/vriendinnen (4 - 6 kinderen) een leuke middag hebben? Laat het weten; dan plannen we een datum voor jullie en bepalen samen het thema. 


Mijn doel is om kinderen te laten ervaren/ontdekken dat ze er mogen zijn, dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn. Hieraan werken we tijdens de yogalessen, maar óók creativiteit draagt bij aan: ontdekken wie JIJ bent (zelfbewustzijn), leren luisteren naar je hart, door te spelen en te creëren. Zeker bij kinderen is creativiteit heel belangrijk voor hun ontwikkeling, de zintuigen worden geprikkeld, je leert weer te voelen. Helaas komen veel kinderen, in het digitale tijdperk waarin we leven, niet (genoeg) in aanraking met creatief bezig zijn.
Door creativiteit maak je je hoofd leeg, je leert je te uiten vanuit je hart, bent helemaal in dit moment aanwezig en je krijgt weer hernieuwde energie en meer rust in jezelf.

 

Tip: óók erg leuk als kinderfeestje!

Crea-tijd vindt plaats in de yogaruimte, in een fijne sfeer met alle mogelijkheden voor deze middag.

Kosten: Euro 10,- inclusief materialen en drinken met wat lekkers. (ouder/kind creatijd: Euro 15,- per duo)

Bij voldoende animo, zullen er meer data in 2019 gepland worden. Interesse? Meld je dan aan, want VOL = VOL.